MOEDERDAG Wat een gezelligheid op woensdag 8 mei 2019 in de speeltuin!! 40 kinderen hebben wat moois gemaakt voor mama. Met grote dank aan Bloemenhuis De Lelie Jessica Veenaas voor de voorbereiding en het sponsoren van de plantjes!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, zittende mensen en tafel Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en binnen

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen 

Het was heel erg gezellig. Bedankt allemaal 🌸🌸🌸🌸

GEZOND Woensdagmiddag 15 mei 2019 was er een sport- en spelmiddag in de speeltuin. Gewoon Gezond Slagharen organiseerde dit samen met de Belhamels. Wat was het druk en gezellig! Zo'n 150 kinderen deden verschillende spelletjes zoals blikgooien en punten schieten met een voetbal en er was een heuse stoepkrijtwedstrijd!

Bedankt Gewoon Gezond Slagharen voor deze mooie samenwerking!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, sportende mensen, boom, gras, schoenen, lucht, buiten en natuur Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, sportende mensen, lucht, boom en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, boom, tafel en buiten  Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, sportende mensen, boom, lucht, gras, schoenen, buiten en natuurAfbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, boom, lucht, gras en buiten    Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, menigte, boom, kind, lucht en buiten

Vandaag was het eindelijk zover! Het halloweenfeestje van de speeltuin. Er waren heel veel kindjes met hun papa's en mama's.

De speeltuin was leuk versierd, bij aankomst kreeg iedereen een lampje om in de versierde pompoen te doen. Dat ziet er gezellig uit!

Met z'n allen hebben we een optocht gelopen, voorop reed de auto met gezellige muziek. Sommige tuinen waren gezellig versierd, dat was heel erg leuk! Onderweg nog even een lekker snoepje gegeten. Eenmaal terug in de speeltuin waren de kampvuurtjes aangestoken en konden er broodjes worden gebakken. En als de broodjes klaar zijn kan er een lekker worstje in, hmm. Natuurlijk was er ook warme chocolademelk met slagroom en marsmallows. Het was erg gezellig, bedankt allemaal!

  

Grote opkomst tijdens palmpaasoptocht Slagharen

Zaterdagmiddag 13 april werd traditioneel de Palmpaasoptocht in Slagharen georganiseerd door Speeltuinvereniging De Belhamels. Zo’n 40 kinderen begonnen met het versieren van de palmpaasstok. Het regende en sneeuwde behoorlijk, maar gelukkig waren er tenten opgezet en kon iedereen droog knutselen. Nadat de paasstok was voorzien van kleur, noep en chips, kon het door Bakkerij Spijker gesponsorde broodhaantje bovenop de stok worden gezet. Na een uurtje waren alle stokken versierd en kon de optocht beginnen. Alle kindjes achter de muziek aan, net tussen de buien door. Iedereen is droog gebleven en het was een hele leuke middag!

   

Afbeeldingsresultaat voor leden

We hebben alle leden gevraagd om zich opnieuw aan te melden voor 2019. Dit in verband met de nieuwe AVG wetgeving. Daarbij zijn wij bezig om de ledenadministratie opnieuw op te zetten.

Ben je al lid en wil je in 2019 ook lid blijven? Vul dan het aanmeldformulier in. Dit kan via deze link.

Bedankt alvast!