Bengelpop 2019

Een familiefeest van 13.00-01.00 uur in hartje Slagharen. Het moest een groot feest worden voor kinderen en ouders met als doel geld binnenhalen voor de renovatie. En dat is het bestuur van Speeltuinvereniging De Belhamels meer dan gelukt. Samen met een groep vrijwilligers en een groot aantal sponsoren hebben zij een fantastisch feest neergezet. De speeltuin was voor afgelopen zaterdag volledig omgebouwd tot festivalterrein. ’s Middags is er flink uitgepakt met onder andere mega springkussens, een wedstrijd spijkerbroekhangen, een goochelaar en ballonartiest. Ook waren er kapsters aanwezig om alle haartjes mooi te maken en konden de kinderen zich laten schminken. Alle kinderen kregen een bonnetje waarmee ze gratis popcorn, chips en een zakje snoep konden ophalen. Het feest liep door in de avond met twee gave bands: Berry and the Pacemakers en The Green Monkeys. De pauzes werden opgevuld met muziek van DJ Melvin. Hij heeft de avond ook afgesloten. De ruim 600 bezoekers waren erg positief over de sfeer en de goede organisatie. Het bestuur is ontzettend trots en erg dankbaar voor alle steun en support van vrijwilligers, sponsoren en bezoekers.

Klik hier voor een fotoreportage.

MOEDERDAG Wat een gezelligheid op woensdag 8 mei 2019 in de speeltuin!! 40 kinderen hebben wat moois gemaakt voor mama. Met grote dank aan Bloemenhuis De Lelie Jessica Veenaas voor de voorbereiding en het sponsoren van de plantjes!

  

Het was heel erg gezellig. Bedankt allemaal 🌸🌸🌸🌸

Grote opkomst tijdens palmpaasoptocht Slagharen

Zaterdagmiddag 13 april werd traditioneel de Palmpaasoptocht in Slagharen georganiseerd door Speeltuinvereniging De Belhamels. Zo’n 40 kinderen begonnen met het versieren van de palmpaasstok. Het regende en sneeuwde behoorlijk, maar gelukkig waren er tenten opgezet en kon iedereen droog knutselen. Nadat de paasstok was voorzien van kleur, noep en chips, kon het door Bakkerij Spijker gesponsorde broodhaantje bovenop de stok worden gezet. Na een uurtje waren alle stokken versierd en kon de optocht beginnen. Alle kindjes achter de muziek aan, net tussen de buien door. Iedereen is droog gebleven en het was een hele leuke middag!

   

GEZOND Woensdagmiddag 15 mei 2019 was er een sport- en spelmiddag in de speeltuin. Gewoon Gezond Slagharen organiseerde dit samen met de Belhamels. Wat was het druk en gezellig! Zo'n 150 kinderen deden verschillende spelletjes zoals blikgooien en punten schieten met een voetbal en er was een heuse stoepkrijtwedstrijd!

Bedankt Gewoon Gezond Slagharen voor deze mooie samenwerking!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, menigte, boom, kind, lucht en buiten  

Vandaag was het eindelijk zover! Het halloweenfeestje van de speeltuin. Er waren heel veel kindjes met hun papa's en mama's.

De speeltuin was leuk versierd, bij aankomst kreeg iedereen een lampje om in de versierde pompoen te doen. Dat ziet er gezellig uit!

Met z'n allen hebben we een optocht gelopen, voorop reed de auto met gezellige muziek. Sommige tuinen waren gezellig versierd, dat was heel erg leuk! Onderweg nog even een lekker snoepje gegeten. Eenmaal terug in de speeltuin waren de kampvuurtjes aangestoken en konden er broodjes worden gebakken. En als de broodjes klaar zijn kan er een lekker worstje in, hmm. Natuurlijk was er ook warme chocolademelk met slagroom en marsmallows. Het was erg gezellig, bedankt allemaal!