Vandaag was het eindelijk zover! Het halloweenfeestje van de speeltuin. Er waren heel veel kindjes met hun papa's en mama's.

De speeltuin was leuk versierd, bij aankomst kreeg iedereen een lampje om in de versierde pompoen te doen. Dat ziet er gezellig uit!

Met z'n allen hebben we een optocht gelopen, voorop reed de auto met gezellige muziek. Sommige tuinen waren gezellig versierd, dat was heel erg leuk! Onderweg nog even een lekker snoepje gegeten. Eenmaal terug in de speeltuin waren de kampvuurtjes aangestoken en konden er broodjes worden gebakken. En als de broodjes klaar zijn kan er een lekker worstje in, hmm. Natuurlijk was er ook warme chocolademelk met slagroom en marsmallows. Het was erg gezellig, bedankt allemaal!

  

Afbeeldingsresultaat voor leden

We hebben alle leden gevraagd om zich opnieuw aan te melden voor 2019. Dit in verband met de nieuwe AVG wetgeving. Daarbij zijn wij bezig om de ledenadministratie opnieuw op te zetten.

Ben je al lid en wil je in 2019 ook lid blijven? Vul dan het aanmeldformulier in. Dit kan via deze link.

Bedankt alvast!

Speeltuinvereniging De Belhamels en GewoonGezondSlagharen (GGS) organiseerden voor de eerste keer de buitenspeeldag. Ruim zestig kinderen kwamen naar de speeltuin van de Belhamels aan de Prinses Beatrixlaan om een middag heerlijk buiten te spelen.

Er werd onder andere gevoetbald in de Pannakooi en gefietst op de Blenderbike en konden de kinderen door te fietsen zelf een smoothie maken. Er was een grote springkussen geplaatst voor de peuters. Kinderen konden zich laten schminken, stoepkrijten. Verder was het gezellig en kon men ook informatie krijgen over GGS en hoe lid te worden van de speeltuin. Dit alles onder het genot van een kop koffie of thee. Het bestuur van de Belhamels is al hard aan het brainstormen over hoe volgend jaar het 50-jarig jubileum gevierd zal gaan worden. Hartelijk dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die hebben meegeholpen.

333

 

Op woensdag 24 oktober hebben we een leuke knutselmiddag bij de speeltuin georganiseerd.

Met een groep van 22 kinderen (groot en klein) hebben we pompoenen versierd. Gerrit heeft voor alle kinderen het dekseltje eraf gezaagd, daarna kon het uitlepelen beginnen. Wat een troep zeg! Lekker kliederen met een lepel. Toen de pompoen helemaal leeg was, hebben we er een mooi gezichtje op getekend en deze uitgezaagd. Hier hebben de papa's en mama's wel een beetje bij geholpen... Uiteindelijk had iedereen een mooie pompoen!

  

Zaterdagavond gaan we met de pompoenen een optocht lopen. En als we terug zijn in de speeltuin gaan we lekker broodjes bakken en warme chocolademelk drinken. We hebben er zin in!